Categorie: Elektronika
Pagina’s: 446
ISBN: 978-0-905705-70-5
Jaar: 2007

Leen status: Beschikbaar

Beschikbaarheid: 1/1

  / 0
SlechtGoed 

Review

PIC Microcontrollers - 50 projecten voor beginners en experts is geschreven door Bert van Dam. Dit prachtig uitgevoerde boek behandelt 50 spannende en leuke projecten met PIC microcontrollers.

U kunt dit boek gebruiken om de verschillende projecten na te bouwen en daarna in praktijk te brengen. Door de duidelijke uitleg, schema’s en zelfs foto’s van de opstelling op een steekbord is het nabouwen een erg leuke bezigheid.

U kunt dit boek ook als studieboek gebruiken. Per project wordt uitgelegd waarom het project op die manier is uitgevoerd. Ook het gebruik van de datasheet komt regelmatig aan de orde. Al doende leert u veel over het project en de gebruikte microcontroller, en kunt u het project zelf aanpassen en uitbreiden naar uw eigen wensen... ook ideaal voor scholen.

Het boek is verder ideaal als naslagwerk. U vindt er de uitleg van alle opdrachten van de programmeertaal JAL in terug. Zelfs als u alle projecten een keer gemaakt hebt, zal dit boek nog lang een plekje naast uw PC behouden.

Tags: PIC