Actie banner

Blog / Forum

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

Forum:


Wij hebben ons aangesloten bij de Google Discussiegroep die is opgezet door de RobotMC club uit Belgie.
Als je op de hoogte wilt blijven klik dan op deze link .

Bloggen:


Veel van onze leden zijn enthousiaste doe-het-zelvers op het gebied van elektronica, mechatronica, software ontwikkeling en robotica. Op de maandelijkse bijeenkomsten in Hooglanderveen zijn er dan ook steeds weer nieuwe projecten te zien en worden de projectervaringen uitgewisseld en problemen met elkaar besproken en meestal ook opgelost.Om de voortgang van deze projecten met nog meer mensen te kunnen delen is er behoefte ontstaan om te gaan starten met een weblog.
Een weblog of blog is niets meer dan een persoonlijk dagboek op een website dat regelmatig wordt bijgehouden met tekst, foto's, video's of software code. Het is juist het gespecialiseerde karakter dat weblogs interessant maakt voor bezoekers.
Omdat er zeer veel professionele mogelijkheden zijn voor het maken van een weblog is besloten om de leden zelf te laten kiezen voor een weblog en de weblog buiten deze website te houden. Als er animo voor is kunnen we overwegen om via onze eigen website te gaan bloggen.
Als voorbeeld heb ik een weblog aangemaakt bij wordpress ( http://wordpress.com/ , klik op 'get a free blog'). Gratis en binnen een uurtje had ik resultaat. Een ander voordeel van wordpress is dat jouw blog al heel snel wordt gevonden door de zoekmachines op internet.
Op deze pagina kunnen we de adressen van de weblogs bijhouden van leden.
Laat me even weten wanneer je ook een blogpagina hebt!

Blogpagina van Zeno Otten: http://zotten.wordpress.com/

Blogpagina van Jan Blok: http://www.conapp.org

Actueel

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!robotica

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden